tiistai 25. helmikuuta 2014

Hunaja

Villiinnyttiin hunajasta. KeittiöAssari lipoo hunajaa niin, että Nallepuhiksi tai muuksi karhumaiseksi olioksi  muuttuu.
Toki on tiedetty hunajan terveellisyys, päällisinpuolin, ja mihin sitä voi käyttää, käyttö on ollut satunnaista saunahunajaa, ruokaan ja juomaan.
Mitäpä hunaja tarkemmin on? Netistä etsimään tietoa! Monta hyvää tiedonlähdettä löytyi. Hunajalla höystetty blogi vei mennessään hunajan lumoihin. Monta muuta hunaja-blogia ym. lähdettä löytyi, pitääpä tutustua.
Ruokareseptejä löytyi vaikkapa kirjaksi, Hunajaiset herkut, se olis jotain!
Kotikosmetiikkaa helposti hunajasta…esim. vinkki Suomen luonto sivuilla Huulirasva kotikonstein. Ja lumo hunajaan kiihtyy.


Meillä on ollut onni saada Hikiän raakahunajaa. Erityisen herkullista on, kertoo meidän makunystyrät!

Samoihin aikoihin kun  KeittiöAssari aloitti hunajan lipomisen, loppui hänen erityisen lahjakas kuorsaus. Voipi olla tilapäinen häiriö! Onko kiittäminen Hikiän raakahunajaa vai onko joku muu samanaikainen muutos. sitäpä ihmetellään!
Elisabeth Ardenin Green Tea Honey Drops Body Cream on kertakaikkiaan ihana tuote ikääntyvänkin iholle!

Tulipa mieleen voiskohan vaikkapa Agualan L voiteeseen sekoittaa muutaman honey dropsin. Olis hiukka edullisempaa vartalovoidetta. Löytyisköhän kotikemistille hunajaisen vartalovoiteen teko-ohje?

Hunajaista aikaa!

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että olette hunajaan hurahtaneet, se käy kovin helposti! Hunaja ei ole niin yleinen kotikosmetiikan raaka-aine (toki sitäkin käytetään), mutta sen sijaan mehiläisvaha vilahtelee monissa ohjeissa. Löytyisiköhän näistä inspiraatiota? http://kysymammalta.blogspot.fi/2010/02/tee-itse-kasvovoide-ja-muita-voiteita.html

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! Hyviä voide- ym. ohjeita löytyi runsaasti. :)

    VastaaPoista