Pipareita paistoin pienen erän.
Testasin onko taito tallella. Pellillinen paloi, toinen onnistui.
Taikinan reseptikin oli uusi, hyvä taikina ja makoisat piparit paistuivat.
Teen isommankin erän Cebicin keittiössä reseptillä.
Omensasosekakkuja paistoin rusinalla ja ilman.
Resepti:
150g margariinia tai voita
2dl sokeria
2-3 munaa
2dl omenasosetta
5dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
1tl soodaa
2tl vaniljasokeria
2tl kanelia
rusinoita
1. Vaahdota voi ja sokeri.
2. Lisää munat yksitellen vatkaten.
3. Lisää jauhot, joihin on lisätty muut kuivat aineet.
4. Halutessasi lisää rusinoita makusi mukaan.
5. Paista 175 °C n. 1h.
On se kumma juttu, miksi yksi pellilinen aina palaa...Mulla se on yleensä se viimeinen.
VastaaPoista...ja minulla se ensimmäinen. Oma moka, katsoin ihan lötköjä, muka raakoja. Minuutin päästä mustia. ;)
VastaaPoista