tiistai 28. lokakuuta 2014

Paholaisen.....

Keittiössä tapahtuu!

Paholaisen hillo

pilkotut ainekset kattilassa

Paholaisen hillo purkissa!

Hottia hilloa, vaan herkullista.
Suutuntumani, ensin maistuu makealta,
seuraavaksi hiki tulee iholle ja lieskat suusta,
Ja eikös vaan pian oot koukussa, lisää pitää saada.

Ohje täältä
Kiitos ohjeesta!

Tomaattien sijasta käytin tomaattimurskaa.
Chilejä vähemmän kuin ohjeessa.
Muuten ohjeen mukaisesti!

Vinkkejä hillon käyttöön otan mieluusti vastaan!

Paholaisen kakku

ainekset kulhossa

ainekset sekoitettu

Paholaisen kakku!

Kakun ohje:

5dl vehnäjauhoja (minä 4dl)
1tl suolaa
2tl kaakaota (minä 1,5dl)
4dl sokeria (minä 3,5dl)
1tl vaniljasokeria
1tl soodaa
2dl maitoa
2 munaa (minä 3)
1,5dl voisulaa (minä rypsiöljyä.)

Tulipa muunneltua ohjetta.
Joitain aineita käytin ohjeesta poikkeavia määriä, käyttämäni määrät suluissa
Kaakaota paljon, melkein suklaa kakku! :)

Sekoita kuivat aineet keskenään.
Sekoita liemet keskenään.
Sekoita ne keskenään tasaiseksi massaksi.
Kaada voideltuun vuokaan.
Paista n. 1h 200 ˚C

Hyvää tuli!
Jotain hottia tähän kyllä tarttis keksiä!

Ehkäpä Paholaisen kanaa seuraavaksi!


4 kommenttia:

  1. Jos kakku on nimeltään paholaisen kakku, niin lisäisin hieman chiliä siihen kun on niitäkin chilisuklaata myytävänä.

    Terveisin kaima Pirkanmaalta

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! tosiaan chiliä seuraavaan! :) Kakkua maistellessa turkinpippuri kävi ittellä mielessä!

    VastaaPoista
  3. Hienoa! Sä teit kans =) Ja oot oikeassa, siihen jää kuokkuun. Meil on hillot ja chilit loppu. Tarvii tehdä uus satsi kaupan antimista =)

    VastaaPoista
  4. Herkkua on! Käytin tomaattimurskaa koskapa lähikauppojen tomaatit olivat hiukka kalposia. Kirsikkatomaateissa taas liikaa näpräämistä.

    VastaaPoista