sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Viikonlopun shoppailua

Lauantaina,
Piipahdin kirjakauppaan kirjanostoaikeissa. Tahtomaani kirjaa ei ollut. Minulle kirjan osto on kuin langanosto, pitää ensin nähdä ja hiplata, eipä aina onnistu.
Aikani mietittyäni poistuin oikeesta kirjakaupasta. Kotona Googlettelin oikeita ja nettikirjakauppoja. olen ostanut netistä kirjoja aiemminkin.
Tilasin kirjan nettikaupasta ”voitin” n.30€ tällä kertaa.

Sunnuntaina,
Liian aurinkoinen päivä olla ostoksilla, niin vain kävi, ostoksille mentiin, oli sovittu aiemmin. Lankamaailma, Oulunkylä, oli kohde. Hiukan hämmästyin tyhjien hyllyjen määrää. Mitä tapahtuu? Remontti tulee kerrottiin. Hain muutamia lankoja pieniin töihin. Sain mitä tarvitsin.
Katsastin matonkuteet. Aamulla näin netissä ihanan afrikankukkamaton. Semmoselle olis tilaus meillä pikkuvessaan. Ensin pitää harjoitella afrikankukan virkkaus. Muutama aloitettu työ olis hyvä saada valmiiksi, ennen uusia. Saapas nähdä tuleeko matosta sitkun työ?

Poikettiin vielä Hobby Halliin. Hieno juttu, olen etsinyt reilua jokapaikan maiharityylistä ohutta takkia. Nyt löytyi isomusta! Hintakin kohillaan < 80€. Olin jo luopunut toivosta ja kaivellut kaapista kangasta, pitää tehdä itse aatoksin. Voinhan toki itsekin vielä tehdä, onhan minulla nyt mainio malli.
Pieni valkoinen yöpöytä löytyi poistonurkasta, sellaista kaivattiin kotinurkkiin. Kylppäriin harmaa-valko-raidallinen matto, pestävä kestävä ja hyvin paikallaan pysyvä. Kuskikaan ei hikeentynyt, leppoisaa oli liikenne ja parkkipaikoilla tilaa.
Kotona tuli syötyä ja syötyä, pahaski oloksi asti! Siinä öllötellessä menikin loppuilta!

Iloista uutta viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti